Herfstaanbieding | Tijdelijk GRATIS verzending

Ruilen en retourneren

Retouren of Ruilen?
Bent u niet tevreden over het product? Dat kan. Wanner u niet tevreden bent over onze producten dan kan u het product binnen 30 dagen ruilen of retourneren.

- Als u het product wil ruilen kan u contact opnemen met onze klantenservice die u verder zal helpen met het ruilen van uw product(en): service.vestina.nl@gmail.com

- Producten dienen ongebruikt, in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten dienen geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld zijn beschadigd.

- Mocht het pakket beschadigd of defect aankomen dient u bij aankomst van het pakket contact op te nemen met onze klantenservice: service.vestina.nl@gmail.com, graag het toevoegen van uw; naam, adres, ordernummer. Wij zullen het probleem dan voor u oplossen.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending (incl. kosten).

Als we uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.